Един ден на Анантара Кихава

Дъждът идва и си отива като чудо – изсипва живителните капки върху зажаднялата зеленина, измива до блясък листата и се понася към следващия остров. Океанът скрива тюркоазените си одежди, за да остави в центъра на прожектора другата стихия – вятъра. Когато той се оттегли, водите отново се проясняват в копринени нюанси на синьо, зелено и платина.
Събуждаме се върху купчина коралов пясък насред биосферния резерват Баа Атол – 75 острова, 13 от които са населени с приблизително 12 000 души, наследници на разнообразен етнически микс от индо-арийски, дравидийски, сингалски и арабски произход.
Шест от тези острови са разработени като курорти за туризъм и над 350 000 туристи посещават района всяка година.
„Без багаж“ – и ние сме тук.

 

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.