Забележителности в Токио

Токио ни посреща неочаквано тих и спокоен. Неделна утрин е, и улиците сякаш са опустели. Къде са всички? Облаците се оглеждат в стъклата на небостъргачите, булевардите са се изпънали на слънцето като на плаж, необезпокоявани от автомобили.

Да се разхождаме без цел и конкретна посока – така сме решили. Спирка, карта. Не бързаме.

Няколко стъпала надолу към метрото и ето какво било! Модерните архитектурни шедьоври са останали над нас и бързо забравяме за живота на открито. Под земята има друг свят, целеустремен, забързан и същевременно невероятно подреден. Машини за билети, инструкции на японски… Ами сега? Неусетно сме скочили в голямото японско приключение!

„Без багаж“ – време е да опознаем Токио с всичките му лица!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Садху – свещените аскети на Индия

„Без багаж“ се впускат в 4500-годишна история. Индуизма е най-разпространената в Индия религия, макар индийците да не го наричат така. Индуизма днес е смесица от

Романтична вечеря под водата

Anantara Kihavah е малък малдивски луксозен остров насред буйна тропическа растителност. Събрал е 80 просторни плажни вили, всяка от които на самия бряг на океана.

Един ден на Анантара Кихава

Дъждът идва и си отива като чудо – изсипва живителните капки върху зажаднялата зеленина, измива до блясък листата и се понася към следващия остров. Океанът