Забележителности в Токио

Токио ни посреща неочаквано тих и спокоен. Неделна утрин е, и улиците сякаш са опустели. Къде са всички? Облаците се оглеждат в стъклата на небостъргачите, булевардите са се изпънали на слънцето като на плаж, необезпокоявани от автомобили.

Да се разхождаме без цел и конкретна посока – така сме решили. Спирка, карта. Не бързаме.

Няколко стъпала надолу към метрото и ето какво било! Модерните архитектурни шедьоври са останали над нас и бързо забравяме за живота на открито. Под земята има друг свят, целеустремен, забързан и същевременно невероятно подреден. Машини за билети, инструкции на японски… Ами сега? Неусетно сме скочили в голямото японско приключение!

„Без багаж“ – време е да опознаем Токио с всичките му лица!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Племето Хадзабе, част 2

Черепът на зелен павиан е прясно одран и разделен от месото по него. Скоро то ще стане храна за мъжете – ловци и техните семейства.

Марокански дизайн на мебели

Има места, които неусетно те предразполагат да се чувстваш „у дома“. Уютно и спокойно ти е. Дори не искаш да си тръгваш… За всеки от

Планински туризъм в Мароко

Тръгваме от Маракеш в посока към Асни и след 37 километра стигаме до девствената гора, разположена върху цели 100 000 хектара (247 000 акра)… Това