Изкуството на калиграфията

Предстои да се запознаем с китайската калиграфия – най-висшето сред визуалните изкуства в Китай. В ерата на новите технологии, виртуалното общуване и неконтролируемия дигитален свят, все повече ще копнеем за досег с изкуството. Все по-малко и все по-ценени ще стават онези, докоснати от божествения талант да създават красиви, изящни, дълбоко емоционални творения, били те поезия, музика, картини.

Клавиатурата е винаги пред нас и все по-рядко посягаме към писането на ръка. А колко изящество може да има в красивото писане! То също е изкуство и е призвание на малцина.

„Без багаж“ – Китай е безконечна поредица от теми за пътешествия!

 

Каталогът от качени на платформата епизоди на предаването „Без багаж“, се увеличава постоянно. Добавяме нови епизоди ежемесечно.

Достъп до тях можете да имате при регистрация с месечен или годишен абонаментен план.

Цената съответно е 1,99 евро за месечен абонамент и 19,99 евро за годишен абонамент.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Племето Хадзабе, част 2

Черепът на зелен павиан е прясно одран и разделен от месото по него. Скоро то ще стане храна за мъжете – ловци и техните семейства.

Марокански дизайн на мебели

Има места, които неусетно те предразполагат да се чувстваш „у дома“. Уютно и спокойно ти е. Дори не искаш да си тръгваш… За всеки от

Планински туризъм в Мароко

Тръгваме от Маракеш в посока към Асни и след 37 километра стигаме до девствената гора, разположена върху цели 100 000 хектара (247 000 акра)… Това