Карибско море – Гранд Кайман

Новият ни круизен кораб блести във водите на Карибско море. Избрали сме едноседмичен маршрут, който ще ни покаже по малко от Ямайка, Каймановите острови и Мексико. Докато сме в морето можем да се забавляваме кой както пожелае. Дали ще спиш до късно, или ще се излегнеш край басейна, дали ще се тъпчеш с храна и напитки на корем или ще се насладиш на някое от пищните шоута в театъра, решаваш сам. Почивката може да бъде заменена и от работа, можеш да четеш, да пишеш, или пък да пробваш късмета си в казиното. „Без багаж“ – приближаваме Каймановите острови. Ще имаме няколко часа за разходка, плаж и пиене на кафе.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Племето Хадзабе, част 2

Черепът на зелен павиан е прясно одран и разделен от месото по него. Скоро то ще стане храна за мъжете – ловци и техните семейства.

Марокански дизайн на мебели

Има места, които неусетно те предразполагат да се чувстваш „у дома“. Уютно и спокойно ти е. Дори не искаш да си тръгваш… За всеки от

Планински туризъм в Мароко

Тръгваме от Маракеш в посока към Асни и след 37 километра стигаме до девствената гора, разположена върху цели 100 000 хектара (247 000 акра)… Това