Карибско море – Гранд Кайман

Новият ни круизен кораб блести във водите на Карибско море. Избрали сме едноседмичен маршрут, който ще ни покаже по малко от Ямайка, Каймановите острови и Мексико. Докато сме в морето можем да се забавляваме кой както пожелае. Дали ще спиш до късно, или ще се излегнеш край басейна, дали ще се тъпчеш с храна и напитки на корем или ще се насладиш на някое от пищните шоута в театъра, решаваш сам. Почивката може да бъде заменена и от работа, можеш да четеш, да пишеш, или пък да пробваш късмета си в казиното. „Без багаж“ – приближаваме Каймановите острови. Ще имаме няколко часа за разходка, плаж и пиене на кафе.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Садху – свещените аскети на Индия

„Без багаж“ се впускат в 4500-годишна история. Индуизма е най-разпространената в Индия религия, макар индийците да не го наричат така. Индуизма днес е смесица от

Романтична вечеря под водата

Anantara Kihavah е малък малдивски луксозен остров насред буйна тропическа растителност. Събрал е 80 просторни плажни вили, всяка от които на самия бряг на океана.

Един ден на Анантара Кихава

Дъждът идва и си отива като чудо – изсипва живителните капки върху зажаднялата зеленина, измива до блясък листата и се понася към следващия остров. Океанът