Коста Мая – с круизен кораб

Приближаваме следващото си пристанище – Коста Мая в Мексико. То е най-близкото за достъп до много от по-малко известните руини на маите в Юкатан, включително Чачобен и Кохунлич. Тези места са значително по-малко проучени от по-добре познатите пирамиди на Тулум и Коба, Чичен Ица и Оксал на Юкатан. За времето ни на престой в Коста Мая няма да имаме време за екскурзии. На пазаруването вече гледаме по друг начин. Остава ни само да се наслаждаваме на морето и свежите кокосови орехи. Ден за плаж!

Вятър, слънце, музика или пък тишина! „Без багаж“ – светът е толкова прекрасен!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Племето Хадзабе, част 2

Черепът на зелен павиан е прясно одран и разделен от месото по него. Скоро то ще стане храна за мъжете – ловци и техните семейства.

Марокански дизайн на мебели

Има места, които неусетно те предразполагат да се чувстваш „у дома“. Уютно и спокойно ти е. Дори не искаш да си тръгваш… За всеки от

Планински туризъм в Мароко

Тръгваме от Маракеш в посока към Асни и след 37 километра стигаме до девствената гора, разположена върху цели 100 000 хектара (247 000 акра)… Това