Коста Мая – с круизен кораб

Приближаваме следващото си пристанище – Коста Мая в Мексико. То е най-близкото за достъп до много от по-малко известните руини на маите в Юкатан, включително Чачобен и Кохунлич. Тези места са значително по-малко проучени от по-добре познатите пирамиди на Тулум и Коба, Чичен Ица и Оксал на Юкатан. За времето ни на престой в Коста Мая няма да имаме време за екскурзии. На пазаруването вече гледаме по друг начин. Остава ни само да се наслаждаваме на морето и свежите кокосови орехи. Ден за плаж!

Вятър, слънце, музика или пък тишина! „Без багаж“ – светът е толкова прекрасен!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Садху – свещените аскети на Индия

„Без багаж“ се впускат в 4500-годишна история. Индуизма е най-разпространената в Индия религия, макар индийците да не го наричат така. Индуизма днес е смесица от

Романтична вечеря под водата

Anantara Kihavah е малък малдивски луксозен остров насред буйна тропическа растителност. Събрал е 80 просторни плажни вили, всяка от които на самия бряг на океана.

Един ден на Анантара Кихава

Дъждът идва и си отива като чудо – изсипва живителните капки върху зажаднялата зеленина, измива до блясък листата и се понася към следващия остров. Океанът