Лодж Instinct of Mara, част 2

Добро утро, Кения! Добро утро, Масай Мара!

Кафето ни е сервирано малко преди изгрев слънце, точно както сме поръчали. Брезентовата ни палатка в лоджата Instinct of Mara се оказва доста уютно местенце за почивка. И не само това, нощта ни, преминала в странен полусън, доведе сенките и гърленото хриптене на леопард, тръгнал на водопой до извора само на метри от нас, пискливи гласове на птици, предупреждаваха за идването на хищника, разпознахме тежките стъпки на нещо голямо като слон или носорог, но и много звуци изобщо не разпознахме.  Да си насред дивото е разтърсващо вълнуващо!

„Без багаж“ – събуждаме се готови за приключения в Консервационната зона Олдеркеси, в югоизточната част на Масай Мара! И нека сафарито ни започне сега!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Да помогнем на горските хора

Вероятно точно пигмеите са местното аборигенско население, населявали тези дъждовни гори далеч преди времето на развитото земеделие. Днес, всички пигмеи живеят в близост до земеделски

Един ден сред горските хора

Днес горите в Уганда покриват 49 000 km² или 24% от общата площ на страната, като над 9 хиляди km² от тях са тропически гори.

Пигмеите – кои са те?

„Запознайте се с пигмеите – малките хора от дъждовната гора!“ Африка, този невероятен континент, все още успява да запази безброй уникални традиции, ритуали, занаяти, вярвания