Лодж Instinct of Mara, част 2

Добро утро, Кения! Добро утро, Масай Мара!

Кафето ни е сервирано малко преди изгрев слънце, точно както сме поръчали. Брезентовата ни палатка в лоджата Instinct of Mara се оказва доста уютно местенце за почивка. И не само това, нощта ни, преминала в странен полусън, доведе сенките и гърленото хриптене на леопард, тръгнал на водопой до извора само на метри от нас, пискливи гласове на птици, предупреждаваха за идването на хищника, разпознахме тежките стъпки на нещо голямо като слон или носорог, но и много звуци изобщо не разпознахме.  Да си насред дивото е разтърсващо вълнуващо!

„Без багаж“ – събуждаме се готови за приключения в Консервационната зона Олдеркеси, в югоизточната част на Масай Мара! И нека сафарито ни започне сега!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Садху – свещените аскети на Индия

„Без багаж“ се впускат в 4500-годишна история. Индуизма е най-разпространената в Индия религия, макар индийците да не го наричат така. Индуизма днес е смесица от

Романтична вечеря под водата

Anantara Kihavah е малък малдивски луксозен остров насред буйна тропическа растителност. Събрал е 80 просторни плажни вили, всяка от които на самия бряг на океана.

Един ден на Анантара Кихава

Дъждът идва и си отива като чудо – изсипва живителните капки върху зажаднялата зеленина, измива до блясък листата и се понася към следващия остров. Океанът