Лодж Instinct of Mara, част 1

Континентът Африка неудържимо привлича пътешественици от всички краища на света с огромното разнообразие на диви животни. Но колко от тези животни имат шанс да оцелеят до дните, в които нашите внуци ще поискат да научат повече за тях, срещайки ги очи в очи?

Когато хората са добри и отговорни, дивата природа и общностите процъфтяват.

Репутацията на Кения като сафари дестинация е всепризната. Още от 60-те години на миналия век,  хиляди посетители се стичат в страната само за годишната Голяма миграция. Днес туристическият продукт сафари е добре шлифован и полиран. Неговите разновидности задоволяват всяко въображение и пътешественически стремежи.

Дванайсет години след първата ни среща с Кения и нейния див живот, отново пристигаме в една от най-колоритните африкански страни.

„Без багаж“ – време е за приключение!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Садху – свещените аскети на Индия

„Без багаж“ се впускат в 4500-годишна история. Индуизма е най-разпространената в Индия религия, макар индийците да не го наричат така. Индуизма днес е смесица от

Романтична вечеря под водата

Anantara Kihavah е малък малдивски луксозен остров насред буйна тропическа растителност. Събрал е 80 просторни плажни вили, всяка от които на самия бряг на океана.

Един ден на Анантара Кихава

Дъждът идва и си отива като чудо – изсипва живителните капки върху зажаднялата зеленина, измива до блясък листата и се понася към следващия остров. Океанът