Лодж Instinct of Mara, част 1

Континентът Африка неудържимо привлича пътешественици от всички краища на света с огромното разнообразие на диви животни. Но колко от тези животни имат шанс да оцелеят до дните, в които нашите внуци ще поискат да научат повече за тях, срещайки ги очи в очи?

Когато хората са добри и отговорни, дивата природа и общностите процъфтяват.

Репутацията на Кения като сафари дестинация е всепризната. Още от 60-те години на миналия век,  хиляди посетители се стичат в страната само за годишната Голяма миграция. Днес туристическият продукт сафари е добре шлифован и полиран. Неговите разновидности задоволяват всяко въображение и пътешественически стремежи.

Дванайсет години след първата ни среща с Кения и нейния див живот, отново пристигаме в една от най-колоритните африкански страни.

„Без багаж“ – време е за приключение!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Да помогнем на горските хора

Вероятно точно пигмеите са местното аборигенско население, населявали тези дъждовни гори далеч преди времето на развитото земеделие. Днес, всички пигмеи живеят в близост до земеделски

Един ден сред горските хора

Днес горите в Уганда покриват 49 000 km² или 24% от общата площ на страната, като над 9 хиляди km² от тях са тропически гори.

Пигмеите – кои са те?

„Запознайте се с пигмеите – малките хора от дъждовната гора!“ Африка, този невероятен континент, все още успява да запази безброй уникални традиции, ритуали, занаяти, вярвания