Лодж Instinct of Mara, част 1

Континентът Африка неудържимо привлича пътешественици от всички краища на света с огромното разнообразие на диви животни. Но колко от тези животни имат шанс да оцелеят до дните, в които нашите внуци ще поискат да научат повече за тях, срещайки ги очи в очи?

Когато хората са добри и отговорни, дивата природа и общностите процъфтяват.

Репутацията на Кения като сафари дестинация е всепризната. Още от 60-те години на миналия век,  хиляди посетители се стичат в страната само за годишната Голяма миграция. Днес туристическият продукт сафари е добре шлифован и полиран. Неговите разновидности задоволяват всяко въображение и пътешественически стремежи.

Дванайсет години след първата ни среща с Кения и нейния див живот, отново пристигаме в една от най-колоритните африкански страни.

„Без багаж“ – време е за приключение!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Племето Хадзабе, част 2

Черепът на зелен павиан е прясно одран и разделен от месото по него. Скоро то ще стане храна за мъжете – ловци и техните семейства.

Марокански дизайн на мебели

Има места, които неусетно те предразполагат да се чувстваш „у дома“. Уютно и спокойно ти е. Дори не искаш да си тръгваш… За всеки от

Планински туризъм в Мароко

Тръгваме от Маракеш в посока към Асни и след 37 километра стигаме до девствената гора, разположена върху цели 100 000 хектара (247 000 акра)… Това