Каква посока да изберем тази есен: „Без багаж“ представят нови вълнуващи дестинации

Една от най-важните ни задачи като пътешественици е да споделяме откритото.

Стандартните екскурзии не са по вкуса на търсещите предизвикателства, пъстри култури и знание. В годините на пътуване и снимки открихме много пропуски по отношение на създаването на туристически програми.

Има дестинации, които се ескплоатират като „конвейр“ за All Inclusive, а пътуващите дори не разбират, че на една крачка от тях се крият невероятни културно-исторически ценности.

Далечни, екзотични точки от света се представят цветно и примамливо с красиви снимки, свалени от нета, но в програмата е включен поредния масов хотел на някой плаж и за хилядите евро клиентът получава една-две екскурзии (често полудневни) до най-близкия град.

Трети туроператори предлагат лъскави хотели, но толкова далеч от всичко, че в момента, в който видиш, че една екскурзия в района струва колкото цялото ти вече платено пътуване, ти се иска да преплуваш до вкъщи.

Така, малко по малко туристическите агенции губят доверието на клиентите си и работата им става много трудна. Защото този бизнес се гради на добрата услуга. Дори и да успееш да излъжеш днес, в перспектива ще изгубиш клиентите и идва поредния фалит в бранша, разбира се, ако той не е поредната добре замислена схема.

Все повече пътешественици предпочитат да организират сами пътуванията си, колкото и рисковано да е това. Но има дестинации, които „изискват“ повече внимание. Те се появяват в новините, а всички знаем какво споделят обичайно новините у нас… А точно те са най-интересните.

Единадесет години проучваме туристическия пазар по света. Учим се от най-добрите и представяме местата, които са докоснали сърцата и въображението ни.

Доверието, изградено със зрителите в годините ни задължава да даваме най-доброто от себе си, да споделяме опита си и да даваме форум на онези, които искат също да споделят какво са открили на път.

Многобройните писма на зрители с въпроси за една или друга дестинация ни накараха да помислим как да бъдем полезни с конкретни предложения за доверени партньори у нас и по света.

Създадохме първите няколко програми, както обичат да казват в бранша „по дизайн“ на „Без багаж“. Всяко едно кътче е обходено, почувствано и в последствие – анализирано.

Започваме с предложения за Мексико, Етиопия, Куба, Малдиви, Шри Ланка, о-в Бали и Камбоджа. Предвидили сме различни програми с оглед на бюджети, семейно или романтично пътуване и мн. др. Всичко това можете да намерите на страницата ни във Facebook Без багаж / No Luggage

От 3-ти септември продължаваме с две много интригуващи поредици – за Мексико и Етиопия! И двете ни „викат“ обратно! Защото са необятни, разтърсващи, изненадващи и магични! И ви обещавам, че ще гледате и повторенията, по няколко пъти!

 

Каталогът от качени на платформата епизоди на предаването „Без багаж“, се увеличава постоянно. Добавяме нови епизоди ежемесечно. Достъп до тях можете да имате при регистрация с месечен или годишен абонаментен план.

Цената съответно е 1,99 евро за месечен абонамент и 19,99 евро за годишен абонамент.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

НОВ СЕЗОН НА БЕЗ БАГАЖ – 2022

„Без багаж“ започва излъчването на поредния си нов сезон. В първата половина на годината заедно с екипа приключенци ще преживеем невероятни срещи с: планинските горили