Шнорхелинг на Малдиви

Едно живописно пътуване с малък морски самолет от летището в Мале и ето ни на приказния остров Емералд. На Малдивите островите-курорти стават все повече и повече. Техните индийски, английски и американски собственици се стараят да предлагат все повече и по-лъскав лукс, защото за всички – Малдивите са лелеяна мечта за почивка в Рая. Но когато в тази компания се намеси италиански вкус – играта става много интересна.
Италианските собственици на Емералд са заложили на стил, който трудно може да бъде надминат! Вложени са много средства, усилия и най-вече въображение, с което да бъдеш омагьосан от първия миг, в който стъпиш на белия коралов пясък.
Точно това се случи с нас!
„Без багаж“ – избягали сме за почивка и приключение на Малдивите.

 

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.