Шнорхелинг на Малдиви

Едно живописно пътуване с малък морски самолет от летището в Мале и ето ни на приказния остров Емералд. На Малдивите островите-курорти стават все повече и повече. Техните индийски, английски и американски собственици се стараят да предлагат все повече и по-лъскав лукс, защото за всички – Малдивите са лелеяна мечта за почивка в Рая. Но когато в тази компания се намеси италиански вкус – играта става много интересна.
Италианските собственици на Емералд са заложили на стил, който трудно може да бъде надминат! Вложени са много средства, усилия и най-вече въображение, с което да бъдеш омагьосан от първия миг, в който стъпиш на белия коралов пясък.
Точно това се случи с нас!
„Без багаж“ – избягали сме за почивка и приключение на Малдивите.

 

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Да помогнем на горските хора

Вероятно точно пигмеите са местното аборигенско население, населявали тези дъждовни гори далеч преди времето на развитото земеделие. Днес, всички пигмеи живеят в близост до земеделски

Един ден сред горските хора

Днес горите в Уганда покриват 49 000 km² или 24% от общата площ на страната, като над 9 хиляди km² от тях са тропически гори.

Пигмеите – кои са те?

„Запознайте се с пигмеите – малките хора от дъждовната гора!“ Африка, този невероятен континент, все още успява да запази безброй уникални традиции, ритуали, занаяти, вярвания