Южна Африка – парк Пиланесбърг

Националният парк Пиланесбърг е част от вулканичен кратер на 1300 милиона години, един от най-големите от този тип в света. Пиланесбърг е едно от малкото свободни от малария диви места, обитавани от „големите пет” – лъв, слон, бивол, леопард и носорог. Тук се разхождат на свобода над 7000 диви животни. Пристигаме за снимки в Пиланесбърг, като планът е направим сутрешно и нощно сафари, както и полет с балон. Но едва настанили се в лоджата, разбираме, че тук се предлагат и пешеходни сафарита, или по-точно разходки сред лъвове, леопарди и още безброй диви зверове.
„Без багаж“ – кое ще надделее – страхът или любопитството?

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Садху – свещените аскети на Индия

„Без багаж“ се впускат в 4500-годишна история. Индуизма е най-разпространената в Индия религия, макар индийците да не го наричат така. Индуизма днес е смесица от

Романтична вечеря под водата

Anantara Kihavah е малък малдивски луксозен остров насред буйна тропическа растителност. Събрал е 80 просторни плажни вили, всяка от които на самия бряг на океана.

Един ден на Анантара Кихава

Дъждът идва и си отива като чудо – изсипва живителните капки върху зажаднялата зеленина, измива до блясък листата и се понася към следващия остров. Океанът