ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Скъпи приятели на „Без багаж“, изпращаме една необичайна година, в която волните души на нас пътешествениците останаха физически ограничени за зареждащите ги иначе приключения далеч от дома. Но огънчето още гори, защото можем да четем за прекрасния многолик свят, защото можем да споделяме красиви спомени в снимки през социалните мрежи, защото можем да мечтаем за следващите си пътувания и най-вече, защото вярваме, че идват Нови Добри Времена! Да бъде Новата година мирна, да сме здрави всички, да сме щастливи и усмихнати и да поставим на първо място в списъка си с цели най-важната: „Да бъдем добри колкото се може повече, всеки ден, всеки миг! Към себе си, към другите.“ Желаем ви прекрасна Нова година и ви предлагаме още епизоди, с които да ви дадем нови идеи за бъдещите ви пътешествия по красивата земя! Наздраве!

Предлагаме ви в аванс януарската ни селекция от епизодите на „Без багаж“, добавени в секция „Етиопия“, от категорията „Епизоди“ на платформата ни.  Можете да видите уникалните скални църкви и манастири в Гералта, животът в Тигрей, където в момента е доста опасно да се ходи… Интересни факти за руините в Йеха, както и за вълшебната храна на етиопците – теф.

Желаем ви здраве, весели празници и пътешествия през новата 2022 година !

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди от поредицата „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Желаем ви здраве, весели празници и пътешествия през новата 2022 година !

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

НОВ СЕЗОН НА БЕЗ БАГАЖ – 2022

„Без багаж“ започва излъчването на поредния си нов сезон. В първата половина на годината заедно с екипа приключенци ще преживеем невероятни срещи с: планинските горили