Гмуркане с акули в Южна Африка

Страшните филми привличат много зрители. В едни от най-смразяващите се разказва за акули – чудовища. Да се изправиш очи в очи с тях е кошмар за повечето хора. Но има и такива, които са превърнали този кошмар в печеливш бизнес. Казват, че да се доближиш до акулите е приключение, достойно за списъка с неща, които трябва да направиш през живота си. Колкото и невероятно да звучи, след Kruger National Park, големите бели акули привличат най-много туристи в Южна Африка.

Кое е водещото при взимането на решение – да го направиш или не – любопитството ли или натрапчиво желание за вълнение и приключения. Искаме да проверим ще бъде ли по силите ни да преодолеем сковаващия страх от среща с акули в океана.

„Без багаж“ – отправяме се към малко парче земя в океана край северните плажове на False Bay близо до Cape Town.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.