Етиопия – племето Амара

Лалибела ни очарова! Тук въздухът е различен. Дишаш с пълни гърди. Красиво е, диво и непокътнато от векове. Имаме чувството, че сме се върнали в Библейски времена.
Какво ни привлича така неудържимо тук? Кристално чиста природа, недокосната от отровите на напредналата ни цивилизация; преклонение и вяра в Бог и съзиданието, в светии и ангели; Християнство в най-добрия прочит; и най-вече – хора – добри и състрадателни, с искрени усмивки и загриженост за ближния! Това е картината, в която сме попаднали и от която не искаме да си тръгнем!
„Без багаж“ оставаме в планините на Северна Етиопия.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.