Забележителности в Токио

Токио ни посреща неочаквано тих и спокоен. Неделна утрин е, и улиците сякаш са опустели. Къде са всички? Облаците се оглеждат в стъклата на небостъргачите, булевардите са се изпънали на слънцето като на плаж, необезпокоявани от автомобили.

Да се разхождаме без цел и конкретна посока – така сме решили. Спирка, карта. Не бързаме.

Няколко стъпала надолу към метрото и ето какво било! Модерните архитектурни шедьоври са останали над нас и бързо забравяме за живота на открито. Под земята има друг свят, целеустремен, забързан и същевременно невероятно подреден. Машини за билети, инструкции на японски… Ами сега? Неусетно сме скочили в голямото японско приключение!

„Без багаж“ – време е да опознаем Токио с всичките му лица!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.