Лодж Instinct of Mara, част 2

Добро утро, Кения! Добро утро, Масай Мара!

Кафето ни е сервирано малко преди изгрев слънце, точно както сме поръчали. Брезентовата ни палатка в лоджата Instinct of Mara се оказва доста уютно местенце за почивка. И не само това, нощта ни, преминала в странен полусън, доведе сенките и гърленото хриптене на леопард, тръгнал на водопой до извора само на метри от нас, пискливи гласове на птици, предупреждаваха за идването на хищника, разпознахме тежките стъпки на нещо голямо като слон или носорог, но и много звуци изобщо не разпознахме.  Да си насред дивото е разтърсващо вълнуващо!

„Без багаж“ – събуждаме се готови за приключения в Консервационната зона Олдеркеси, в югоизточната част на Масай Мара! И нека сафарито ни започне сега!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.