Нападение с камък в саваната

Някой е хвърлил камък и е уцелил моето стъкло.

Опитвам се да върна лентата. Изплува бегла картина на тичащи по-дребни, за да са възрастни фигури. Кой знае защо, но нещо ми подсказва, че не са облечени в характерното червено масаи, а движещи се като оцветен в синьо и лилаво дим. Но пък камъкът е хвърлен с голяма ловкост, сила и точност и е уцелил движещия се със 100 км/ч. автомобил. Това може да постигне само масай!

Всички сме в шок. След като нападателите са изчезнали яко дим и изглежда невъзможно да ги открием, не ни остава нищо друго, освен да ги накараме сами да дойдат при нас. И за това има само един начин – да вземем едно от техните животни като заложник! Масай никога няма да остави някой да му отнеме добитък…

„Без багаж“ – взимаме заложник!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.