Приключения в Кейптаун

Кейптаун е наш домакин, готов да ни предложи най-добрите атракции, места за хранене, пазаруване и нощен живот!
Имаме прекрасно пролетно време със свежа зеленина и пъстри цветя навред! Гледките към океана са омагьосващи! Всеки ден някой споделя, че китовете вече са тук, за да се ухажват и чифтосват! Дано имаме късмет да ги зърнем!
Кейптаун вибрира в жизнерадостна глъчка. Тук има за всеки по нещо – и за най-капризните гости и за такива, които искат да усетят истинския живот, да вкусят от храната, която местните предпочитат, да отидат точно там, където е купонът, изобщо – да правят това, което правят местните!

„Без багаж“ – и ние сме тук!

 

Каталогът от качени на платформата епизоди на предаването „Без багаж“, се увеличава постоянно. Добавяме нови епизоди ежемесечно.

Достъп до тях можете да имате при регистрация с месечен или годишен абонаментен план.

Цената съответно е 1,99 евро за месечен абонамент и 19,99 евро за годишен абонамент.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.