Романтична вечеря под водата

Anantara Kihavah е малък малдивски луксозен остров насред буйна тропическа растителност. Събрал е 80 просторни плажни вили, всяка от които на самия бряг на океана. Една от тях е нашата😊 Имаме си 258 кв. м. собствена градина с басейн и можем да избираме – шнорхелинг край рифа пред вилата ни или спокойствие под палмите.
Банята ни е впечатляваща – с вътрешни и външни душове, вана за двама и декоративни водопади, чиито ромон ни кара да се пренесем сякаш насред дива джунгла. Отвсякъде сме обгърнати от сочна растителност, в чиито клони се крият прилепи-лисици и шумни птици. Уединението ни е истинско!
„Без багаж“ – Можем да се отдадем на пълноценна почивка, а за вечеря сме запазили места в един от най-красивите подводни ресторанти на Малдивите.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.