Романтична вечеря под водата

Anantara Kihavah е малък малдивски луксозен остров насред буйна тропическа растителност. Събрал е 80 просторни плажни вили, всяка от които на самия бряг на океана. Една от тях е нашата😊 Имаме си 258 кв. м. собствена градина с басейн и можем да избираме – шнорхелинг край рифа пред вилата ни или спокойствие под палмите.
Банята ни е впечатляваща – с вътрешни и външни душове, вана за двама и декоративни водопади, чиито ромон ни кара да се пренесем сякаш насред дива джунгла. Отвсякъде сме обгърнати от сочна растителност, в чиито клони се крият прилепи-лисици и шумни птици. Уединението ни е истинско!
„Без багаж“ – Можем да се отдадем на пълноценна почивка, а за вечеря сме запазили места в един от най-красивите подводни ресторанти на Малдивите.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Да помогнем на горските хора

Вероятно точно пигмеите са местното аборигенско население, населявали тези дъждовни гори далеч преди времето на развитото земеделие. Днес, всички пигмеи живеят в близост до земеделски

Един ден сред горските хора

Днес горите в Уганда покриват 49 000 km² или 24% от общата площ на страната, като над 9 хиляди km² от тях са тропически гори.

Пигмеите – кои са те?

„Запознайте се с пигмеите – малките хора от дъждовната гора!“ Африка, този невероятен континент, все още успява да запази безброй уникални традиции, ритуали, занаяти, вярвания