Филмовите студиа в Урзазат – Мароко

Уарзазаат е град на юг от Мароканските Високи Атласи. Наричат го Вратата към пустинята Сахара.

От огромната крепост Taourirt Kasbah, приютявала дворец от 19-ти век се разкриват гледки към суров пейзаж, станал декор на редица филмови продукции.

Уарзазаат е населен основно от берберско население, говорещо берберски език. Това са хората, конструирали много от знаменитите касби и сгради, с които е известен регионът.

Филмовите студия в Уарзазаат са едни от най-големите в света от гледна точка на площ. Гледали сме много от филмите, снимани тук.

„Без багаж“ – любопитни сме да видим къде са снимани някои от знаковите сцени на „Игра на тронове“.

 

Каталогът от качени на платформата епизоди на предаването „Без багаж“, се увеличава постоянно. Добавяме нови епизоди ежемесечно.

Достъп до тях можете да имате при регистрация с месечен или годишен абонаментен план.

Цената съответно е 1,99 евро за месечен абонамент и 19,99 евро за годишен абонамент.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.