Народът Ндебеле

На около 40 км северозападно от Претория сме, в близост до автентичното село Ндебеле Мапоч. Все повече пътешественици търсят нещо автентично. Така сме и ние. Искаме вълнуващо преживяване, време за срещи с местните хора и досег с тяхната култура.
В Ндебеле Мапоч традицията е съхранена във всички аспекти на живота. Селото е построено, за да приюти общността на Ндебеле след редица премествания под управлението на апартейда. Днес то вече е известно, с това, че посреща туристите с радост и ги въвежда в културата на етноса.
„Без багаж“ – време е да се запознаем с Ндебеле!

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Reply

Последно добавени

Следвайте ни във Фейсбук

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.