Малдиви – лукс и … тепаняки …

От няколко дни сме в Emerald Maldives Resort & Spa и се наслаждаваме на 5-звезден all-inclusive deluxe. Островът-ризорт е член на The Leading Hotels of the World, компания създадена през 1928 година от група европейски хотелиери. Днес организацията, с главен офис в Ню Йорк, представлява повече от 400 хотела в над 80 страни, в това число необикновени хотели като замъци, сафари лоджи и частни острови.
Още от първия миг тук имаме усещането, че сме у дома. Уютно е, спокойно и подредено, нищо не ни липсва. Сетивата ни се радват на неописуема наслада. Забележително е колко прецизен е всеки детайл в разположението и дизайна на вилите. Водещата концепция да се запази чувството за уединение на гостите е довела изпълнението до съвършенство. Изградени са пречиствателни съоръжения за вода, ежедневно се работи по възстановяването на екологичното местообитание като се поддържат и засаждат нови растения. Тропическият дизайн на вилите е съобразен с климата.
„Без багаж“ – трудно е да се разделиш с лукса!

 

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.