Малдиви – лукс и … тепаняки …

От няколко дни сме в Emerald Maldives Resort & Spa и се наслаждаваме на 5-звезден all-inclusive deluxe. Островът-ризорт е член на The Leading Hotels of the World, компания създадена през 1928 година от група европейски хотелиери. Днес организацията, с главен офис в Ню Йорк, представлява повече от 400 хотела в над 80 страни, в това число необикновени хотели като замъци, сафари лоджи и частни острови.
Още от първия миг тук имаме усещането, че сме у дома. Уютно е, спокойно и подредено, нищо не ни липсва. Сетивата ни се радват на неописуема наслада. Забележително е колко прецизен е всеки детайл в разположението и дизайна на вилите. Водещата концепция да се запази чувството за уединение на гостите е довела изпълнението до съвършенство. Изградени са пречиствателни съоръжения за вода, ежедневно се работи по възстановяването на екологичното местообитание като се поддържат и засаждат нови растения. Тропическият дизайн на вилите е съобразен с климата.
„Без багаж“ – трудно е да се разделиш с лукса!

 

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Да помогнем на горските хора

Вероятно точно пигмеите са местното аборигенско население, населявали тези дъждовни гори далеч преди времето на развитото земеделие. Днес, всички пигмеи живеят в близост до земеделски

Един ден сред горските хора

Днес горите в Уганда покриват 49 000 km² или 24% от общата площ на страната, като над 9 хиляди km² от тях са тропически гори.

Пигмеите – кои са те?

„Запознайте се с пигмеите – малките хора от дъждовната гора!“ Африка, този невероятен континент, все още успява да запази безброй уникални традиции, ритуали, занаяти, вярвания