НЯМАМЕ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИ РАЗКАЖЕМ!

Обичаме да пътуваме и снимаме

devider

Първи и единствен дубъл
Реалните видео истории на „Без багаж“ – едно пътуване без втори дубъл – импулсивно и човешко.
Тръгнахме на път с камери спонтанно. Без да сме планирали. Просто се случи. Също така, някак от самосебе си, започнахме да насочваме камерите към всяко нещо или някой, който ни заинтригуваше, впечатляваше и радваше. Инстинктивно откривахме „добрите“ истории и картини. „Без багаж“ се появи като по чудо, така и започна „да ни води“ на най-невероятни места – далеч и още по-далеч.
И така вече петнадесета година, обикаляме света, за да му се радваме, снимаме, за да споделим уроците, които сме научили по пътя, търсим доброто и красивото, а те се оказват навсякъде около нас. Просто очите ни започват да виждат… Да, бедността е тук, но решения има. За тях разказваме. Природата е изтормозена до изнемога, но има начин да спрем да унищожаваме и да започнем да градим, разказваме и за това. Културното многообразие е изключително богатство на човечеството и то трябва да се съхрани – материално и нематериално, както и историческото наследство на цивилизацията ни.
Да, има хора, които се страхуват от нашествието от туристи, и са прави. Но ние си взимаме поука и започваме да пътуваме не като туристи, а като приятели, които отиват да видят най-добрите си приятели – да се прегърнат, да се посмеят, да научат по нещо един от друг, да се поразходят заедно… За тези пътувания искаме да ви разкажем.
Всичко, което сме снимали е в реално време и е това, което е пред нас. Втори дубъл няма.
„Без багаж“ – Нямаме търпение да ви разкажем! Нямаме търпение да тръгнем заедно на път.

Създателите на Без Багаж

devider

Биляна Траянова

Автор и продуцент

Биляна Траянoва е възпитаник на английската езикова гимназия „Гео Милев“ в гр. Русе. Завършила е Националната академия за театрално и филмово изкуство / НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в София като магистър по изкуствата със специалност „Актриса за драматичен театър“. Има редица роли в класически и съвременни пиеси, български и чуждестранни филми, била е водеща на някои от най-популярните телевизионни предавания. През 2002 г. тя създава продуцентската компания Арт Уинар, фокусирана основно върху производството на документални филми, телевизионни формати и издателска дейност. Биляна създава форматите „Без багаж“ и Star Machine, тя е един от съучредителите на Асоциация на създателите на авторско съдържание АСАС. Автор е на детската приключенска поредица „Хариша“, по идеята на която продуцира и детския пълнометражен телевизионен филм „Хариша и тайнственият остров“. Повече на: http://billyanatrayan.com/ 

Валери Белчински

Автор и продуцент

Валери Белчински се занимава с телевизионна продуцентска дейност от 18 години, а през последните години и с международно разпространение на телевизоионна продукция. Юрист по образование и с адвокатска практика, но фотограф по душа и с хоби пътешествия – Валери стои зад дълъг списък с успешни продукции, част от които документалните поредици „Паралелни светове“ и „Бене Факта“, ТВ формати като “Star Machine“, “Travel’Zon“ и др. Той е един от създателите на документалната поредица за пътешествия „Без багаж“ и основател на Асоциацията на създателите на авторско съдържание / АСАС /, поставила си за цел подпомогане на заинтересованите български творци и продуценти в представянето им на международни форуми и  пазари и реализация на продукцията им на територии в целия свят. Повече за АСАС можете да намерите тук.

devider

Warning: array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, string given in /home/bezbsjxu/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/includes/content.php on line 228