Рейнджъри на саваната

Воденето на група из гъстата растителност на буша не е безопасно занимание. Инструкцията е от особена важност, заради дивите животни наоколо. Придружават ни въоръжени рейнджъри. Минаваме покрай мрежа от кални тунели на термити, следи на малката антилопа дик-дик и счупени дървета от наскоро преминали слонове. Пристигаме в лагера на рейнджърите, които са се заели да пазят околните територии от бракониери. Избрани са от най-бедните семейства в общността и след специални тестове – медицински и физически, те са били обучени да боравят с оръжие и да разчитат следи.

Можете да регистрирате свой профил или да надградите вече съществуващ такъв, с един от двата вида платени абонаменти, за да получите неограничен достъп до съдържанието и епизодите на „Без Багаж“.

Пълните епизоди „Без Багаж“ качени до момента – можете да гледате ТУК.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Вашият коментар

Recent Posts

Follow Us

Гробници в скалите, Сулавеси

Индонезия. Остров Сулавеси. Народът Тураджа. „Без багаж“ се срещат с Тураджа, народът, който посвещава живота на смъртта. Живите спят под един покрив с мъртвеца и

Сулавеси – кървави жертвоприношения

„Без багаж“ тръгват из южната част на остров Сулавеси. На пътуването е и десетгодишният син Биляна и Валери. Цел на пътуването е земята на Тураджа.